Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa makul yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) makul durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bina çışitalarında kullanılan baplar mesleklevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride sarılmış kalabilir.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın müstacel durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın amelî standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını yakalamak kucakin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu katkısızlığını yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem kötüın ve yüce ısının dünyaarı çıkmasını önlemek istanbul Yangın kapısı fiyatları muhtevain kapının sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Antrparantez geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolay esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine yapı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa içbünyesı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna bağlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Külüstür dokumalarda ve yangın merdiveni yerı yurt olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına olanak vermektedir. 

Report this wiki page